سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بازار سنگ اصفهان|فروش سنگ های ساختمانی|قیمت سنگ ساختمانی

خصوصیات سنگ مرمر

 

سنگ های مرمر بانام تجاری انیکس و از کلمه یونانی marmoros به معنی درخشان آمده است،سنگ مرمر نوعی آهک است که به رنگهای مختلف یافت می شود. این سنگها در بر گیرنده کانیها و اگر گانتهای کانیهای رنگارنگ بوده خصوصیات اساسی آنها رنگ زیبا و جلای خوب می باشد . این سنگها قابلیت صیقل پذیریه بالایی دارند و تا حد جلای آیینه ای صیقل پذیرند. از زمان قدیم تا کنون در ساختمان سازی کاربری داشته است. به طور اخص در نمای داخلی، دکوراسیون، پله ها، ستون و کف به کار می برند. سنگ های مرمر درتزئین ساختمانهای بزرگ و مجسمه ها مواد اولیه منحصر به فرد بوده و بین 15 الی 20 سال اخیر سنگهای تزئینی و قیمتی به علت افزایش روزافزون صنایع مختلف جوابگوی نیازهای آنها نبوده است.

نوع دیگر سنگهای مرمر سنگهایی به رنگ سبز می باشند که این نوع سنگها بیشتر در ایران در مساجد و حسینیه ها و امامزاده ها کاربرد دارد. در صورت موجود بودن مختصری دولومی در آهک ها و منیزیم موجود در دولومی تحت تاثیر عمل دگرگونی با مواد دیگری ترکیب می شود و مرمری به رنگ سبز تولید می کند. سنگ های مرمر در برابر نور خورشید وگرما وسرما وباران مقاوم بوده سنگهای مرمر از سنگهای دگرگون شده سنگ آهک به وجود آمده است. کانی اصلی تشکیل دهنده آن کلسیت است. وقتی سنگ آهک به مدت طولانی تحت حرارت وفشار زیاد قرار می گیرد دگرگون شده و به سنگ مرمر تبدیل می شود در جاهایی که چشمه سار های آب گرم وجود دارد سنگ مرمر وسنگ تراورتن یافت می شود. برخی از انواع سنگهای مرمر دارای 99% کربنات کلسیم اند در واقع ماده اصلی سازنده این نوع سنگ کربنات کلسیم می باشد. مرمر خالص به رنگ سفید می باشد که بهترین معدن آن در ایتالیا و ده رستم بم و قروه سنندج می باشد به طور کلی بهترین معادن مرمردنیا در ایران و ایتالیا وجود دارد که از نظر تنوع رنگی ایران سرآمد می باشد. 
تنوع رنگ در سنگهای مرمر به خاطر وجود املاح آلومینیوم و منیزیم و آهن و ... می باشد اگر اکسید آهن بی آب در آن وجود داشته باشدرنگش سرخ و یا صورتی مانند سنگ معدن صورتی نقده آذربایجان غربی می باشد و اگر در آهن آبدار وجود داشته باشد رنگ آن قهوه ای و یا زرد است و اگر دارای مواد زغالی و منگنزباشد رنگ آن خاکستری، کبود یا سیاه رنگ است بعضی مرمرها رگه دار ، راه راه و برخی خالدار یا موجدار هستند. کانسارهای دگرگونی هم از طریق دگرگونی مجاورتی وهم از طریق دگرگونی ناحیه ای به وجود می آیند. سنگهای به وجود آورنده کانسارهای دگرگونی قبل از مرحله از مرحله دگرگونی از اهمیت اقتصادی برخوردار نیستند. سنگهای آهکی دانه ریز که اهمیت اقتصادی کمتری دارند در نتیجه دگرگونیه ناحیه ای وبعضا در اثر دگرگونیه مجاورتی به کانسارهای مرمر که از اهمیت اقتصادی بالایی برخوردارندتبدیل میشوند. پیچ و رولپلاک نما با طناب بدون داربست

خصوصیات شاخص درمرمر: 
1.رنگ
2.بافت
3.سختی
4.تخلخل
5.حلالیت
6.مقاومت
7.قدرت